ویزای تحصیلی و اثبات تمکن مالی

.

اثبات تمکن برای دریافت ویزای تحصیلی

ویزای تحصیلی در واقع ادامه اهداف شما برای تحصیلات عالی در کشوری است که شما انتخاب کرده اید . برای دانشجویانی که قصد ادامه ی تحصیل در خارج از کشور را دارند، اولین مرحله دریافت ویزای تحصیلی است .

کشور های مختلف نیز قوانین و هزینه های مختلف و متفاوتی را برای دریافت ویزا و ورود به کشور خود دارند که این قوانین و هزینه ها را وزارت امور خارجه ی کشور مقصد، مشخص می کند و هزینه  به سفارت خانه ی همان کشور پرداخت می گردد .با استفاده از این ویزا می توانید در مدت زمانی مشخص در کشوری که برای تحصیل انتخاب کرده اید زندگی کرده و به تحصیل بپردازید. به عنوان مثال تمایل به دریافت ویزای تحصیلی فرانسه ، آلمان ، انگلیس ، کانادا و یا آمریکا میباشید ؟ با توجه به شرایط و روحیات و اهداف عالی خود باید ابتدا کشور مقصد را مشخص کنید .

شرایط دریافت ویزای تحصیلی

شرایط دریافت ویزای تحصیلی در هر کشوری مثلا تحصیل در کانادا متفاوت است و توسط اداره ی مهاجرت همان کشور تعیین می گردد.

دو شرط بسیار اساسی و مهم برای دریافت ویزا که در تمامی کشور ها ثابت و یکسان است تمکین مالی فرد مهاجر و متقاضی که نشان دهنده ی پشتیبانی مالی کامل فرد در طول دوران تحصیل اوست و شرط دیگر دریافت حداکثر نمره ی معدل است.

پشتیبانی مالی:

شرایط پشتیبانی مالی برای افراد زیر ۱۸ سال و افراد بالای ۱۸ سال متفاوت است.

در افراد زیر ۱۸ سال؛ سرپرست فرد باید مدارک مالی را ارائه دهد که نشان دهد سرپرست می تواند تمامی هزینه های مربوط به مخارج زندگی و تحصیل او را تامین کند

و در افراد بالای ۱۸ سال، این مدارک تمکین مالی باید مربوط به خود فرد مهاجر باشد و نشان دهد که خود فرد می تواند پشتیبان مالی تمامی هزینه های زندگی و تحصیلی خود در کشور

مقصد باشد. در صورتی که فرد درخواست کننده ی ویزای تحصیلی، بستگان و اعضایی از خانواده اش را در کشور مقصد داشته باشد، آن افراد در  صورت اعلام آمادگی می توانند به فرد، در تامین مخارج زندگی و تحصیلش کمک کنند.

گواهی تمکن مالی  برای دریافت ویزای تحصیلی :

گواهی تمکن مالی  به کشور مقصد اطمینان می دهد که شما در مدت زمان تحصیل خود در کشور مقصد، دارای تمکن مالی هستید که این گواهی به دو صورت به سفارت کشور مقصدتان ارایه می گردد:

  • روش اول: روش اول به صورت است که یکی از بستگان شما در کشور مقصد، گواهی را ارائه کند، تا نشان بدهد که می تواند تا پایان دوره ی تحصیلیتان شما را حمایت مالی کند.

  • روش دوم:  خود فرد متقاضی گواهی تمکن مالی را به ارزشی که سفارت مقصد درخواست کرده باید ارائه دهد  که با توجه به شرایط اعلامی سفارت کشور مورد نظر این مورد از طریق گردش حساب بانکی و گواهی ارزیابی ملک متعلق به متقاضی یا والدین یا همسر وی که توسط کارشناس رسمی دادگستری ارایه میشود قابل اثبات میباشد .

 

 

اثبات تمکن مالی برای اخذ ویزای تحصیلی امریکا ویا دریافت اقامت آمریکا

اقامت در آمریکا از روش های متفاوتی امکان پذیر است. متقاضیان اخذ اقامت آمریکا می توانند از طریق ویزای کاری با داشتن سابقه کار معتبر، داشتن جاب آفر، یا با دریافت دعوتنامه های تحقیقاتی به آمریکا مهاجرت کنند. یکی دیگر از روش های مهاجرت ویزای تحصیلی است که متقاضیان می توانند به داشتن مدرک آیلتس  6.5 و داشتن نمرات درخشان به یکی از معتبرترین دانشگاه های آمریکا راه پیدا کنند و ویزای موقت تحصیلی بگیرند .

اقامت آمریکا از طریق سرمایه گذاری نیز امکان پذیر است . میزان سرمایه می تواند بستگی به نوع سرمایه گذاری از 100 دلار تا 900 هزار دلار متغیر باشد.

یکی از مواردی که باید متقاضیان قبل از هر گونه اقدامی در خصوص پذیرش به آن توجه داشته باشند، میزان تمکن مالی برای دریافت ویزای تحصیلی و تحصیل در کشور موردنظر است. چرا که عدم اعتبار کافی و قابل‌قبول دراین‌خصوص باعث ریجکت درخواست ویزای تحصیلی افراد علی‌رغم پذیرش و اپلای تحصیلی از دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی در کشور مقصد خواهد شد.

افراد متقاضی برای این منظور می‌بایست نشان دهند که یک حامی مالی هزینه‌های لازم برای تحصیل و زندگی آنها را در طول تحصیل در آمریکا ساپورت و یا حمایت میکند.  میزان تمکن مالی برای ویزای تحصیلی آمریکا به‌اندازه هزینه‌های یک سال تحصیل و زندگی فرد متقاضی را شامل خواهد شد. براین‌اساس فرد باید حداقل مدارک زیر را برای این منظور ارائه نماید:

  • پرینت صورت‌حساب‌های بانکی

  • همه شواهد و مدارک لازم برای یک حامی مالی به‌عنوان اسپانسر در مدت‌زمان تحصیل

  • نامه‌های کمک مالی برای فرد متقاضی

  • ارائه نامه‌های بورسیه تحصیلی متقاضی

  • در صورت اشتغال ارائه یک نامه از کارفرما مبنی بر حقوق سالانه متقاضی

و...

ارائه مدارک املاک و مستغلات قابل تبدیل و گزارش کارشناس رسمی دادگستری ارزیابی ملک به‌عنوان دارایی می‌تواند گزینه مناسبی در کنار سایر موارد مورد نیاز باشد. لازم به ذکر است که در این شرایط می‌بایست هر گونه بدهی و رهن مربوط به سند ملکی را تسویه نموده و یا با ارائه رسیدهای بانکی که نشان از پرداخت به‌موقع وام را دارد و مابقی میزان وام قابل‌پرداخت را نشان می‌دهد، مقامات سفارت آمریکا را متقاعد نمایید.

کارشناس رسمی دادگستری

اقامت امریکا

کارشناسی رسمی و ارزیابی بر اساس قیمت روز املاک متعلق به متقاضی و خانواده برای اثبات بخش تمکن ملکی مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی امریکا ، کانادا ، انگلیس ، استرالیا ، ... توسط  کارشناس رسمی دادگستری صورت می پذیرد

ارایه گزارش ارزیابی همراه با تاییدیه  و در صورت لزوم ترجمه به زبان انگلیسی همراه با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه

ارزیابی املاک و خدمات کارشناسی در این دفتر در اسرع وقت و ظرف مدت حدودا دو روز کاری صورت می پذیرد

بابت خدمات کارشناسی هیچگونه هزینه ای مازاد بر تعرفه مصوب قانونی تحت عناوین مختلف از متقاضی کارشناسی دریافت نخواهد گردید

اقامت امریکا

توضیحات ویزای تحصیلی امریکا

ویزای اسکیل ورکر یا کارگران متخصص بدون مدرک دانشگاهی

ویزای کارگران غیر متخصص که بدون نیاز به مدرک دانشگاهی، مدرک زبان و تخصص می توانند برای کارهای معمولی همچون باغداری و تمیز کردن منزل، اقدام کنند و گرین کارت دریافت نمایند.

  • ویزای J1

این ویزا برای امور کاری-تحقیقاتی و آموزشی با ارسال دعوتنامه از سوی شرکت هایی علمی تحقیقاتی با قابلیت تمدید 7 ساله و امکان کار پس از دوره آموزشی صادر می گردد.

  • ویزای P

ویزای P شامل P1, P2, P3برای هنرمندان و ورزشکاران و P4 برای خانواده هنرمندان و ورزشکاران می باشد.

انواع ویزای تحصیلی آمریکا

ویزای F-1

دانشجویان بین‌المللی بعد از گرفتن پذیرش از موسسات آموزشی و دانشگاه‌های آمریکا نیاز به ویزای F-1 (غیر مهاجرتی) یا همان ویزای تحصیلی آمریکا دارند که برای دستیابی به آن باید فرم‌های تقاضا پر شده، هزینه آن پرداخت شده و مصاحبه‌ای انجام شود. سازمان مسئول، فرم I-20 صادر می‌کند که برای اخذ ویزای F-1 ضروری است.

ویزای F-2 مربوط به همسر دارنده ویزای F-1 بوده و اگر همسر دارنده F-1 قصد تحصیل در آمریکا را داشته باشد، باید درخواست تغییر ویزا بدهد. فرزندان با داشتن ویزای F-2 در صورتی که قصد تحصیل در مدارس K-12 را داشته باشند، نیازی به تغییر ویزا نخواهند داشت.

ویزای M-1  

ویزای M-1 به دانشجویانی اعطا می‌شود که بخواهند در برخی از رشته‌های فنی و حرفه‌ای تحصیل کنند. با داشتن این ویزا اجازه کار کردن ندارید. ویزای M-2 مربوط به همسر دارنده ویزای M-1 خواهد بود. اگر همسر یا فرزند دارنده M-1 قصد تحصیل در آمریکا را داشته باشد، باید درخواست تغییر ویزا بدهد.

ویزای J-1

آن دسته از افراد که برای تبادل اطلاعات به آمریکا می‌روند و از طرف کشور مبدا از لحاظ مالی حمایت شده‌اند، برای ادامه تحصیل در آمریکا نیاز به ویزای J-1 دارند. ویزای J-1 ویزای فرصت مطالعاتی هم نامیده می‌شود. دانشجویان با ویزای J1 واجد شرایط ۱۸ ماه آموزش دانشگاهی هستند (سه سال، در مواردی که رساله دکتری داشته باشند).

ویزای J-2 مربوط به همسر یا فرزندان دارای ویزای J-1 بوده و با این ویزا آن‌ها نیز می‌توانند در آمریکا تحصیل کنند.

سازمان‌های DHS/ICE در صورت وجود گرفتاری های مالی برای فرد می‌توانند اجازه کار خارج از محیط دانشگاه در آمریکا را بعد از سال اول صادر کنند.

ایالات متحده آمریکا از جمله کشورهایی است که بودجه قابل توجهی را برای بخش آموزش اختصاص می‌دهد. اگرچه قوانین کلی آموزشی در این کشور توسط وزارت آموزش این کشور وضع شده اما هر ایالت می‌تواند قوانین مخصوص به خود را نیز وضع کند. در اغلب ایالت‌ها، آموزش از سنین 6-7 سالگی آغاز شده و تا 18 سالگی ادامه می‌یابد. علاوه بر دبیرستان‌های دولتی، دانش‌آموزان می‌توانند در دبیرستان‌های خصوصی، شبانه‌روزی، دینی و یا تخصصی (مانند دبیرستان موسیقی و...) تحصیل کنند.

بیش از 80% از جمعیت بالای 25 سال در آمریکا، تحصیلات دبیرستان خود را به اتمام رسانده و بیش از 50% افراد بالای 27 سال در این کشور نیز تحصیلات دانشگاهی را در سطح کالج ادامه داده‌اند که خود این آمار خوبی در زمینه نرخ سواد و سطح علمی مردم این کشور می‌باشد. همچنین 27% از مردم این کشور دارای مدرک حداقل کارشناسی و بیش از 9% آن‌ها دارای تحصیلات تکمیلی (دکتری یا کارشناسی ارشد) هستند. کشور آمریکا در لیست 100 دانشگاه برتر جهان نقشی پررنگ‌تر از دیگر کشورهای جهان دارد و در واقع تعداد زیاد و قابل توجهی از دانشگاه‌های این لیست را دانشگاه‌ها و کالج‌های آمریکایی تشکیل داده و در این زمینه، تنها کشور انگلیس است که می‌تواند از نظر رتبه و جایگاه خود در لیست‌های مختلف رتبه‌بندی دانشگاهی با کشور آمریکا رقابت نماید

نکاتی مهم در خصوص اخذ ویزای تحصیلی آمریکا

  • برای پرداخت هزینه SEVIS، وارد سایت SEVP شده و پس از وارد کردن اطلاعات شخصی و همچنین کد SEVIS و کد دانشگاه خود، هزینه آن را پرداخت کنید. حداکثر تا سه روز قبل از سابمیت فرم آنلاین درخواست ویزا، باید این هزینه را پرداخت کنید.

  • برای پر کردن فرم DS-160 وارد سایت وزارت امور خارجه آمریکا شوید و اکانت بسازید.

  • در روز مصاحبه باید همه مدارک لازم را با خود همراه داشته باشید.

  • نتیجه مصاحبه شما یا همان روز اعلام می‌شود و یا ممکن است وارد پروسه بک گراند چک شوید. معمولا پرونده اکثر ایرانیان اگر کامل ریجکت نشود، وارد پروسه بک گراند چک می‌شود. پروسه بک گراند چک به صورت ریجکتی با بند 221g به شما نشان داده می‌شود. در این مرحله آفیسر شما را واجد شرایط دریافت ویزا می‌داند اما از نظر امنیت ملی آمریکا هم باید پیشینه شما بررسی شود. ریجکتی با بند 214 B ریجکتی کامل محسوب می‌شود و در این حالت پرونده شما بسته می‌شود.

  • با توجه به تغییرات سالانه قوانین ، جهت کسب اطمینان در هر سال و قبل از هر گونه اقدام و پرداخت هزینه لازم است کلیه استعلامات مورد نیاز به تاریخ روز از مراجع معتبر و ذیصلاح دریافت شود .